Nieuws‎ > ‎

Dean Saunders zingt titelnummer Asterix & Obelix bij de Britten

Geplaatst 19 sep. 2012 13:14 door walter slimmens
Dean Saunders zingt titelnummer Asterix & Obelix bij de Britten
Volgende maand verschijnt de nieuwe film ‘Asterix & Obelix bij de Britten’ in de Nederlandse bioscopen. Het titelnummer wordt verzorgd door Dean Saunders.

In 2011 won Dean Saunders de SBS 6-talentenjacht ‘Popstars’. Het leverde hem direct een nummer één-hit op met ‘You and I both’, waarmee hij één week bovenaan de ‘Single Top 100’ stond. Nadat hij een hit had gescoord met ‘On the way to love’ (#11), bereikte de zanger in duet met Yes-R opnieuw de top tien met ‘What a wonderful world’ (#7). Hij sloot het voor hem uitstekende jaar 2011 af met een postuum duet met de in 1997 overleden Amerikaan Bobby Helms, ‘Jingle bell rock’ (#11). Eerder dit jaar stapte de talentenjachtwinnaar over naar het Nederlands met ‘Je verblindt me’ (#32), een traject dat hij nu voortzet.

“Ik ben ontzettend vereerd dat ik zowel een stem als de titelsong voor ‘Asterix & Obelix en de Britten’ mag verzorgen,” aldus Dean Saunders, die in de film te horen zal zijn als Megacursus. “Zeker gezien mijn Engelse roots is het dubbelop. Wie is er nou niet opgegroeid met Asterix & Obelix?”

Bron en hele artikel: Show nu
Comments