Asterix - de meeslepende reis

Culturespaces en Éditions Albert René bundelen hun krachten en presenteren “Asterix, de meeslepende reis”, een unieke creatie speciaal ontworpen voor het Atelier des Lumières, het eerste digitale kunstcentrum in Parijs.

Duik in het hart van een nieuw meeslepend avontuur in de fascinerende wereld van Asterix, een ervaring die zowel nieuwkomers als fans van de beroemde besnorde held zal betoveren.

Ga samen met de ontembare Galliërs op een nooit eerder vertoonde zoektocht naar de druïde Getafix, die gevangen is genomen door Julius Caesar. Van de groene vlakten van Gallië tot de dorre landschappen van Hispania, via de mistige landen van Groot-Brittannië en de piramides van Egypte, zullen Asterix en Obelix woestijnen en stormen trotseren om hem te vinden.

“Asterix, de meeslepende reis neemt je mee op een reis door de nauwkeurig nagemaakte omgevingen van de beroemde strip. Elke scène toont Uderzo's vloeiende, expressieve potloodstreken, die de personages tot leven brengen en humor en emotie nauwkeurig vastleggen. Asterix wordt ook gedreven door de pen van René Goscinny en zijn essentiële dialoog, wiens subtiliteit en tijdloosheid de iconische serie beroemd hebben gemaakt.

In lijn met het erfgoed van Asterix, zoals bedacht door de getalenteerde auteurs, belooft deze meeslepende tentoonstelling je hart en geest te betoveren. Een zintuiglijke ervaring begeleid door een eclectische soundtrack, voor een onvergetelijk avontuur.

Te zien van 18 oktober tot en met 5 januari